Navigacija

· Namai
· Straipsniai
· Forumas
· Nuorodos
· Naujienos
· Paieška
· Public Server Stats
· Parama
· Mus parėmė
· Overlord VIP'ai
· Kontaktai

Forumo Temos

Naujausios Temos
· Atnaujinam [oL] publ...
· Pasijuokim!!!
· Muzika
· Mūsų jau 1000 !!!
· REIKIA SERVERIŲ UPD...
Populiariausios Temos
· Muzika [276]
· OveRLorD serverio... [169]
· Pirmas mūšis MK... [134]
· Pirmas mūšis oL... [121]

OveRLorD

Prisijungę Vartotojai

· Prisijungę Svečiai: 3

· Prisijungę Nariai: 0

· Iš Viso Narių: 1,011
· Naujausias Narys: AimQ

Skaitliukas

RSS Feeds at the site

RSS - Forum

Peržiūrėti temą

OveRLorD.lt :: Counter Strike Source skyrelis :: Nusikaltimai ir bausmės
 Spausdinti temą
banas
Sonix
#1 Spausdinti pranešimus
parašyta 16-11-2009 23:15
Naujokas

Įstojo: 16.11.09

] connect css.overlord.lt
Connecting to css.overlord.lt...
Connected to 84.240.20.100:27015

Counter-Strike: Source
Map: cs_italy
Players: 10 / 24
Build 3531
Server Number 27
Disconnect: STEAM UserID STEAM_0:0:22800862 is banned.
Disconnect: STEAM UserID STEAM_0:0:22800862 is banned.

serve nelosiau 2 men, bandau jungtis banas raso, ir pries tai nebuvau gaves jokio bano
noreciau daugiau informacijos uz ka kaip kodel kur ban listas

gigee
#2 Spausdinti pranešimus
parašyta 17-11-2009 12:01
Vartotojo avataras

Super Administratorius

Įstojo: 06.10.08

koks IP?

Sonix
#3 Spausdinti pranešimus
parašyta 17-11-2009 13:45
Naujokas

195.182.76.65

Sonix
#4 Spausdinti pranešimus
parašyta 18-11-2009 15:29
Naujokas

cia admin yra ?

overlord
#5 Spausdinti pranešimus
parašyta 19-11-2009 08:34
Vartotojo avataras

Super Administratorius

Įstojo: 24.09.08

Tokiam IP ban nėra! Tikrink savo ip.
Nick in game |OveRLorD|XandriuX

www.overlord.lt
Sonix
#6 Spausdinti pranešimus
parašyta 19-11-2009 12:39
Naujokas

mano ip tikrai 195.182.76.65 ir man banas

Sonix
#7 Spausdinti pranešimus
parašyta 19-11-2009 14:19
Naujokas

pranasas parašė:
Tu paziurek per http://koksmanoip.lt/ koks tavo IP? Nors man rodo, kad tavo IP toks koki ir pasakiai Smile O tu jungiesi i serva per steama? Jeigu per ji tai megink ne per ji jungtis ir ziurek ar tada prijungs tave Smile

vistiek ban raso

Sonix
#8 Spausdinti pranešimus
parašyta 19-11-2009 16:09
Naujokas

nu kaip cia gali buti kad jus nerandate bano ant mano ip ar steam ?

efkaefka4
#9 Spausdinti pranešimus
parašyta 20-11-2009 20:41
Naujokas

Įstojo: 20.11.09

gal galit atbanint ? gavau ban del lievu rate dabar sustvarkiau

CHEESEBURNATHADON88
#10 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-11-2009 18:30
Naujokas

Įstojo: 22.11.09

(ADMIN) |DOMINATE| pranasas #css.gaming: banned player CHEESEBURNATHADON88
You have been banned by Admin for 1440 minutes
Disconnect: Added to banned list.
Disconnect: Added to banned list.

Banned by server

Banned by server

Pries 10 minuciu. Speju del to kad naudojau 'rate 30000' vietoj serverio rekomenduojamo 'rate 100000' nes paskutini karta kai losiau pranasas man gal puse valandos verke kad pasikeiciau netgi is serverio iskikino ir pasake kad dar vienas ispejimas ir tada banas tuomet ir pasikeiciau kad nustotu jis tuos savo kaprizus. Sendiena prisijungiau vel pasaudyti ir visai is galvos man tie reitai isejo nes pas mane viskas konfige yra surasyta, tiesiog buvau isbanintas (aciu uz ta kita ispejima kurio nebuvo).

Todel nekompetetingajam pranasui patariu pasiskaityt http://www.jason35.com/netcode.htm ir galbut suprasi kad 'rate 100 000' nera kazkas, ka ZUT BUT turi tureti isivedes i konfiga, nes man viskas kuo puikiaisiai einasi su rate 30000 - choke 0 loss 0. Aciu uz demesi ir uz bana kurio nenusipelniau.

AubedA
#11 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-11-2009 19:10
Vartotojo avataras

Administratorius

Įstojo: 30.09.08

su kokiais cl_updaterate ir cl_cmdrate nustatymais losi ?
p.s.
paciam patariu tokiu tonu ateityje apie admin veiksmus nepostinti ... Wink tiesiog del visa ko - pranasas serve palaikydamas tvarka dirba tikrai nuosirdziai ir nuo dusios - as asmensikai pusvalandi, anot taves nebuciau ,,verkes del rate,, - tokie neziniukai ir uzmirseliai susitvarkyti savo rate pagal rekomenduojamus servo nustatymus yra isiede iki gyvo kaulo viesiems adminams.

img506.imageshack.us/img506/32/bukovki1hy.gif
душа сталкера никогда не найдет покоя пока не доберется до Монолита

CHEESEBURNATHADON88
#12 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-11-2009 19:53
Naujokas

pranasas parašė:
Visu pirma tu vakar buvai ne karta ir ne du kartus ispetas, kad pasikeisk rate, nes tavo buvo 30000 30 20, kas yra negerai (zinoma parasiau ir nustatymus). Kaip tu sakiai verkiau (as kantrus esu) del to, kad nenorejau imtis kokiu nors priemoniu, galvojau susiprasi... Bet tu pradejai varyti ant manes, irodineti savo tiesas ir palojas siaip ne taip pasikeitei ir tai tik du paskutinius nustatymus... Po to perspejau is naujo, kad pasikeistum ir rate, neregavai todel ir gavai kick. Ir tada as tau parasiau jeigu dar karta atejas nenusistatysi normaliu rate gausi be perspejimo bana. Be to as tau sakiau nustatymus isidek i autoexec faila ko ziuriu nepadariai (man kazkodel isidejus jie nenusimusa). Zinok ne viena esu ispejas del rate ir kiti (ne tokie kaip tu) iskarto pasikeicia tuos rate ir kita karta atejus ir paziurejus ju rate buna tokie kokie turi buti. Tu is to isvadu nedarei, ko pasekoje banas. Pailsek 1 diena ir tada ziurek ar geriau lost su teisingais nustatymais ar toliau kelti vejus. Vel bus tas pats, bus vel banas, bet si karta ilgiau. Negi tau sunku nusistatyt tokiu kokiu reikalauja servas ? Minejai tavo internetas neisnesa ? Tai tada kam losi css ? Neisgali normalaus interneto isivesti isvis nelost servuose, kuriuose tokiu nustatymu reikia...

tu gal sapnuoji bicas? gal man pradet zmoniu kontaktus dalint kurie tau irodytu jog as visada losiau su 30000 100 100? Supratai kad negerai pasielgei tai ir bandai issimazint dabar meluodamas ar ne Smile

Neisgali normalaus interneto isivesti isvis nelost servuose, kuriuose tokiu nustatymu reikia.

Niekada man su mano reitais nelagino ir NIEKADA niekas man nera priekaistaves jog as kam nors laginu ne viename serveryje, cia tu praktiskai prisikabinai prie manes ne as prie taves, viska ka virsuje tu parasei, 60% buvo melas ir del ko? Saugai uzpakali (ar reputacija kitais zodziais jei tokia turi), prasau pateik irodymus, screenshota kad as buten su tokiais reitais kaip tu sakei losiau (30 20, as pripazystu kad losiau su 30 000 kas yra normalu daugumoje serveriu), nes as kiek zinau adminai pries banindami irasineja demo ir daro screenshot'us Smile
Tiesiog nuostabus atmazai 'pranase' tikrai. Beja tu netgi ignoravai linka su netcode paaiskinimais 100% kur galetum daug ko ismokti, tikiuos neignoruosi mano prasymo pateikti screenshota kur butu parodyta mano 'lievi' reitai ar demo kur as 'laginau'. Aciu.

Nordas
#13 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-11-2009 20:10
Administratorius

Įstojo: 29.09.08

Adminai mato viska, IP, rate ir kitka kas susija su zaidejais Smile
In game NoRd or Nordas
Legandary clan [IDOLs]

Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas: Tu paklausi - taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas..

CHEESEBURNATHADON88
#14 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-11-2009 20:42
Naujokas

pranasas parašė:
As nesu pazinciu klubo operatore, kad man reiktu kazkieno info ir tuo labiau jeigu tai vaikai ar vyrai... Grin Man nera reikalo atmazkem uzsiimineti. As jeigu noreciau tai rasciau tikrai ne tokias atmazkes ir prie taves prisikabinciau (tik duok tam priezasti ta ir padarysiu)... Kam man daryti tuos scr juk tu ne koks cytas (tikiuosi)? As kaip ziurejau butent buvai su 30000 30 ir 20 del to ir prisikabinau... Kad kitur nieko nesake nereiskia, kad cia to nebus viskam buna pirmas kartas... Ir prie ko cia ta reputacija ? Man px kas ka apie mane sako ar ka galvoja, as ateinu pazaist, o ne reputaciju ieskotis... Be to pasikartosiu tu ne cyteris, kad irasineciau demo... kam man ta linka ziureti jeigu man neidomu tavo tie rekomendavimai - serve reikalaujama tokiu rate vadinasi tokie ir turi buti. Nesugebi nusistatyt nelost ir viskas...

Ir jeigu taves netenkina mano sprendimas (tu pirmas) kreipkis pas overlord (moskito) arba pas gedroidaz ir jam skuskis koks as blogas... Gal patenkins tavo skunda ir nuims man admin teises...

Tu mazinies tik nenori to pripazinti Smile kam scr daryt? tam kad veliau tokiom situacijom iskilus galetum irodyt ar esi 'svarus' adminas Smile Nes siuo atveju meluoji issijuoses. Tavo kaip admino pareigos isvis yra padeti zmonem ir administruoti serveri o ne "nepatinka/neisgali - nelosk, nemoki - nelosk'. As tiesiog nusivyles tavo naglumu meluoti. As pakentesiu ta laika kuriam man banas uzdetas nes as neperaktyviausias esu zaidejas siuo metu ir man per daug nuo to galvos neskaudes, bet aisku yra viena, kad tokie kaip tu adminais neturetu but isrenkami. Plius jei tau px kas ka apie tave sake vadinas tu saves pats negerbi ir taves per daug zmoniu gyvenime negerbe ir negerbs. GL atmazu ase kuris pats serverio taisykliu nezino, ne vienas ir ne du priestai adminai overlord serverio yra man patys sake kad jiem praktiskai privaloma daryti demo ir screenshotus pries ka nors baninant ir kad tu screenshotu jie sukaupe nemazai turi. Ir nusimt savo parasa galetum, nes tavo neva 'patirtis' tiek 1.6tam tiek sorce tavo kompetencijos toli grazu neatspindi.

Nordas
#15 Spausdinti pranešimus
parašyta 22-11-2009 22:44
Administratorius

Na zmogus manau dbr norm pasikeis rate, atbanykitSmile Nes i bano nuemima neturi teises tik cheteriukaiSmile
In game NoRd or Nordas
Legandary clan [IDOLs]

Amerikos forumas: Tu paklausi - tau visi atsako ir bando padėti.
Žydų forumas: Tu paklausi - taves irgi pradeda klausinėti.
Lietuviškas forumas: Tu paklausi - visi pradeda aiškinti koks tu esi kvailas..

J
#16 Spausdinti pranešimus
parašyta 24-11-2009 20:00
Vartotojo avataras

Patyręs narys

Įstojo: 07.11.08

kad cia mazdaug kiek viska perskaiciau nuo pradziu ,susidare tox ispudis kad jau si tema yra padaryta GrinDD apie pranaso nusikaltimus Grin

PAPILDYTA - jeigu rasai rasyk ne i mano posta, o salia jo (pataisiau) Grin
Redagavo 24-11-2009 20:07

owL
#17 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-01-2010 21:02
Vartotojo avataras

Veteranas

Įstojo: 07.12.08

sito zmogaus potinkle galima uzbanint jaj jis ne widini IP turi? http://failai.in/...libras.dem konkretus cytas bludijo sian public serve ir DM serve uzbanintas 2 kart ir kas galit pasakyti kaip IP galima paziureti zaideju esnaciu serve?
Redagavo owL 11-01-2010 21:03

www.bassdrive.com
DwX
#18 Spausdinti pranešimus
parašyta 11-01-2010 21:07
Vartotojo avataras

Super Administratorius

Man vien tavo nikas CHEESEBURNATHADON88 #15 daug ka pasako. Atsiprasant, nesipisinek ir ambu neieskok. Pasake ir taskas. O tu bandai isgimdyti kazka. Nepatinka ? Eik kitur ir zaisk. 
img31.imageshack.us/img31/4872/avt13.gif
Dėjau, dedu ir dėsiu ant savo priešininkų.

www.overlord.lt
owL
#19 Spausdinti pranešimus
parašyta 12-01-2010 17:32
Vartotojo avataras

Veteranas

Įstojo: 07.12.08

DwX parašė:
Man vien tavo nikas CHEESEBURNATHADON88 #15 daug ka pasako. Atsiprasant, nesipisinek ir ambu neieskok. Pasake ir taskas. O tu bandai isgimdyti kazka. Nepatinka ? Eik kitur ir zaisk.
ant ko tu ce taip dwx supykes Smile?

www.bassdrive.com
r1ot
#20 Spausdinti pranešimus
parašyta 15-01-2010 19:31
Naujokas

Įstojo: 14.01.10

Sveiki...
2010-01-15 gavau baną oV serveryje. Nežinau priežasties, bet labai prašau atbaninti, nesu joks čyteris ar panašiai. Man labai patinka jūsų serveris, nes čia renkasi labai geri žaidėjai.
Mano ip: 87.247.116.191 Nickname: r1ot^

peršokti į forumą:

Prisijungti

Vardas

Slaptažodis

Dar ne narys?
Registruotis.

Pamiršai Slaptažodį?
Prašyk Naujo!.

Rėmėjai

Draugai

http://www.rokiskyje.net

Techninis rėmėjas

Parama

Jei norite paremti OveRLorD serverius, siųskite SMS žinutę su vienu iš nurodytų raktažodžių numeriu 1614
Žinutėje po raktažodžio galite parašyti savo nick.
< <
Raktinis žodis Tarifas
over1 1Lt
over2 2Lt
over3 3Lt
over5 5Lt
over10 10Lt
Žinutės bus publikuojamos šiame puslapyje. Gautas lėšas panaudosime serverių ir puslapio plėtrai. Dėkojame kad remiate!

Parama

Dizaino įdėja: DwX
Dizainą kodavo: decolor.